نحوه استفاده از چسب دندان مصنوعی

نحوه استفاده از چسب دندان مصنوعی چگونه است؟ این محصول چه فوایدی دارد؟ چسب دندان مصنوعی به منظور ثابت نگه داشتن دندان مصنوعی درون دهان استفاده می شود. از آنجا که فک پایین نسبت به سبک بالا خیلی زود تحلیل می رود و به خاطر کوچک شدن فک پایین و در تماس بودن آن با زبان اغلب افراد دارای دندان مصنوعی نسبت به لق بودن فک پایین احساس ناراحتی دارند و هنگام صحبت کردن یا غذا خوردن ممکن است دندان مصنوعی در دهانشان جابجا شود. بهترین راه حل برای رفع این مشکل استفاده از چسب یا یک ماده نگهدارنده است.

چسب دندان مصنوعی یکی از بهترین راهکارها برای کاهش حرکت و لغو بودن پروتز هنگام صحبت کردن، خندیدن، سرفه کردن یا عطسه می باشد که برای آشنایی بیشتر و نحوه استفاده از آن پیشنهاد می کنیم در ادامه همراه ما باشید.

نحوه استفاده از چسب دندان مصنوعی چگونه است؟

چسب ها در انواع مختلفی ارائه و باعث چسباندن دندان مصنوعی به لثه ها می شود. برخی برندهای چسب دندان مصنوعی به خاطر داشتن ماده ای به نام زینک چسبندگی بیشتری دارند. نگرانی بابت این نوع چسب در دندان خود نداشته باشید، این محصول از هیچ ماده مضری برای بدن ساخته نشده است و به راحتی در آب حل می شود. نحوه استفاده از چسب دندان مصنوعی هم به گونه ای است که این چسب بین دندان و بافت لثه قرار می گیرد و باعث استحکام بیشتر دندان مصنوعی درون دندان می شود تا هنگام غذا خوردن نوشیدن و صحبت کردن احساس لغزیدگی دندان نداشته باشید و از دندان های خود لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: خرید ماسک باکیفیت در دوران کرونا + 5 نکته طلایی

استفاده از چسب دندان مصنوعی چه ضرورتی دارد؟

ضرورت استفاده از چسب دندان مصنوعی

همانطور که متوجه شدید، نحوه استفاده از چسب دندان مصنوعی بسیار ساده و راحت است. اما دلیل تهیه کردن آن چیست و چرا دندان مصنوعی درون دهان به خوبی ثابت نمی ماند. دندان مصنوعی در ابتدا اگر به درستی ساخته شود نیازی به استفاده از مواد چسبنده نخواهد بود. اما به مرور زمان استخوان فک تحلیل می رود و لثه ها حجم خود را از دست می دهند. به همین خاطر، در دندان مصنوعی درست در جای خود قرار نمی گیرد و برای ثابت ماندن آن نیاز به یک ماده چسبنده است. بزاق دهان به خودی خود دارای خاصیت چسبندگی است. اما برای ثابت نگه داشتن دندان مصنوعی کافی نمی باشد. از این رو چسب دندان مصنوعی موجب افزایش استحکام پروتز دندان شده است و از لیز خوردن آن جلوگیری می کند.

انواع چسب دندان مصنوعی؛ از خمیری تا پد شکل

چسب دندان مصنوعی در انواع مختلفی مانند خمیری، پودری و پد شکل تولید و ارائه می شود. با دانستن نحوه استفاده از چسب دندان مصنوعی ابتدا باید روی دستور محصول را با دقت بخوانید. چرا که نحوه استفاده هر کدام از چسب های دندان مصنوعی به یک شکل می باشد. برای مثال، چسب دندان مصنوعی از نوع خمیری در اندازه بسیار کوچکی روی سطح لثه قرار می گیرد که با کمک دست باید آن را روی دندان به طور کامل پخش کنید. سپس درد دندان مصنوعی را روی دندان دهان خود قرار دهید و به مدت چند دقیقه روی لثه ها فشار وارد کنید. در صورتی که مقدار چسب از داخل پروتز به بیرون بیاید نحوه استفاده شما غلط است. همچنین بروز این اتفاق باعث ایجاد حالت تهوع در شما خواهد شد.

چسب دندان مصنوعی از نوع پروتز به گونه ای است که در قطعات کوچک از قبل برش داده شده ارائه می شود که برای قرارگیری صحیح داخل پروتز برخی اوقات نیاز است به قطعات کوچکتری تقسیم شود. نوع پودری هم برای نشان دادن خاصیت چسبندگی خود لازم است با مقداری آب مخلوط گردد.

بیشتر بخوانید: درمان میگرن بدون دارو + 9 روش مطمئن و تاثیرگذار

 نکات مهم استفاده از چسب دندان مصنوعی

برای استفاده درست از چسب دندان مصنوعی تنها لازم است برخی نکات را رعایت کنیم. در ادامه به توضیح این نکات می پردازیم:

  • اولین نکته، استفاده از مقدار صحیح از چسب دندان مصنوعی است.
  • برای مشاهده بهترین نتیجه باید پروتز دندان را قبل از استفاده از چسب تمیز کنید. بهترین راهکار برای تمیز کردن پروتز هر شب قبل از قرار دادن آن داخل ظرف حاوی آب است.
  • چسب داخل پروتز باید در طول روز ماندگاری داشته باشد. اما ممکن است پروتز فک پایین نسبت به فک بالا نیاز به تجدید چسب پیدا کند. چرا که بر اثر جویدن در طول روز احتمال شل شدن پروتز فک پایین بیشتر از فک بالا است.
  •  سعی کنید بیشتر از محصولاتی که حاوی زینک نیستند، استفاده نمایید.
  •  یک تیوپ چسب دندان مصنوعی حدود ۷ تا ۸ هفته قابل استفاده است. بنابراین برای استفاده درست هنگام باز کردن تیوب تقویم را چک کنید تا از مصرف بیش از حد آن خودداری شود.

خطرات استفاده از چسب دندان مصنوعی

خطرات استفاده از چسب دندان مصنوعی

حال نحوه استفاده از چسب دندان مصنوعی آشنا شدید، باید نسبت به خطرات احتمالی آن هم آگاه باشید. به طور کلی، چسب دندان مصنوعی از هیچ ماده مضری ساخته نمی شود. اما از این که برخی محصولات ممکن است برای بدن مشکلاتی به وجود بیاورد و آن هم زمانی است که فرد از چسب دندان مصنوعی بیش از حد استفاده می‌کند. وجود بیش از حد زینک در بدن احتمال آسیب دیدگی سیستم عصبی را بسیار افزایش می دهد و آسیب در طولانی مدت رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید محصولات جنسی

چسب دندان مصنوعی برای چه کسانی مناسب نیست؟

در صورت داشتن شرایط گفته شده در زیر بهتر است از چسب دندان مصنوعی  استفاده نکنید:

  •  عدم تناسب بیش از حد دندان مصنوعی با فک
  •  مشاهده حساسیت نسبت به ماده دندان مصنوعی
  •  برخورداری از پروتزی که توسط دندانپزشک معاینه و ارزیابی نشده است.
  • مشاهده زخم باز در دهان و عدم رعایت نکردن نکات بهداشتی دهان و دندان
  • از دست دادن تناسب میان دندان مصنوعی و فک و نیاز به تهیه دندان مصنوعی متناسب با بافت لثه

نتیجه گیری

چسب دندان مصنوعی توسط شرکت های مختلفی ارائه می‌شود. بنابراین قیمت آن در بازار ممکن است متفاوت باشد و هنگام خرید احساس سردرگمی داشته باشید.به طور کلی، قیمت محصول با توجه به نوع چسب، حجم، کیفیت و شرکت سازنده مشخص می شود که باید هنگام خرید اصالت برند و  دارا بودن استانداردهای لازم را بررسی کنید.

حال برای خرید چسب دندان مصنوعی باکیفیت می توانید بر روی صفحه محصول کلیک کنید.